Mijn eerste week in Ierland: City side

Ik ben nu een week in Dublin, en ik vind het echt een hele leuke stad. De stad is vol met graffiti tekeningen, gekleurde muren en huizen, talloze pubs en leuke koffietentjes. Ook is het heel chill dat alles op loopafstand is. Zo leer je de stad heel snel kennen. Klaar voor wat kleurrijke foto’s? Let’s go!

foto 1

foto 8

In elke straat zijn  wel een aantal graffiti muren of muurschilderingen te zien. In Dublin regent het bijna elke dag, dus dit maakt de stad wat vrolijker.

Lees verder

Mijn eerste week in Ierland: Nature side

Afgelopen zaterdag ben ik met een paar studiegenoten naar Bray en Howth geweest. Bray is ten Zuiden van Dublin, en Howth ten noorden. Bray is een klein dorpje met hele mooie grote huizen die aan de zee liggen. We namen vanaf Dublin de trein die er 40 minuten over deed om naar Bray te komen. Ik laat jullie in deze blogpost foto’s zien van deze dag, en vertel ik een beetje over wat ik heb gezien.

DSC_1432

Bray

DSC_1459

Lees verder

Vakantie kiekjes

Vouvant, Frankrijk

Vandaag een artikel met wat foto’s die ik heb gemaakt tijdens mijn afgelopen vakantie in Frankrijk. De foto’s heb in Vouvant gemaakt, een oud kunstenaarsstadje. Het stadje zelf vond ik minder interessant dan gedacht.  Ook was het was niet zulk lekker weer, en de meeste mensen zaten binnen. Toch heb ik een paar leuke sfeerimpressie foto’s kunnen maken.

DSC_0196

DSC_0199

Overal zag je oude huisjes met gekleurde luikjes en bloemen, dit vind ik er altijd zo gezellig en sfeervol uit zien. Eigenlijk veel leuker dan al die neutrale nieuwbouw huizen die je vaak ziet.

Lees verder