Jamie xx @ Paradiso

Gisteravond ben ik naar het optreden van Jamie xx geweest in Paradiso. Het optreden was in de kleine zaal van Paradiso. Het concert was uitverkocht, dus de zaal zat helemaal vol!

foto 1

foto 5

Jamie achter de draaitafel

Het programma begon met een voorprogramma van Young Marco. Dit was ook net zoals de muziek van Jamie xx, elektronisch. Deze muziek vond ik ook wel leuk, maar iets minder interessant en sfeervol dan die van Jamie. Na een tijdje begon Jamie xx langzamerhand de platentafel over te nemen van Young Marco. Het was tijd voor Jamie!

foto 4

Tijdens het optreden

foto 3

Jamie draaide zijn eigen platen, met wat andere remixen dan bekend. Hij draaide veel  nummers die ik nog niet kende, maar dat vond ik juist wel leuk. Deze muziek was goed dansbaar en het hele publiek was dan ook aan het dansen. Verder draaide hij wat oudere nummers. Op het laatst draaide Jamie een paar populaire nummers van zijn nieuwe album “In Colour”. De muziek was dus afwisselend; elektronische dance beats, maar toch ook dromerig. Ik heb het super erg naar m’n zin gehad, en de sfeer was heel chill en relaxed.

foto 2

foto 2

Mooie verlichting bij de ramen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.