Mode: new in

Toen ik afgelopen zaterdag naar Amsterdam ging om studies te bekijken, kwam ik op de terugreis een vintage kilo shop tegen. Ik ging gelijk naar binnen, want ik was wel toe aan wat nieuwe vintage winter items. De kleding  weeg je af op de weegschaal, en per kilo kost het dan 15 euro.  Winterjassen zijn dan natuurlijk wel wat prijzig, want die zijn nou eenmaal zwaar. De shirtjes daarentegen zijn dan wel weer goedkoop. Uiteindelijk liep ik naar buiten met een kleurrijke coltrui en een spijkerjack met een wollen kraag.
Het spijkerjack is van het merk Sivel. Het wol zit bij de kraag en aan het einde van de jas en de mouwen. De jas is verder wel gevoerd met stof vanbinnen, waardoor hij toch lekker warm is. Voor nu prima als jas, en straks doe ik ‘m gewoon aan onder m’n winterjas.

DSC_0580

DSC_0600

Het tweede item dat ik kocht was dus een coltrui. Ik ben gek op coltruien en -shirtjes, en deze vond ik wel origineel. Het is een hele zachte warme trui waarmee je zeker een winters dagje overleeft.

DSC_0569

|Spijkerjasje – kiloshop Waterlooplein |Trui – kiloshop Waterlooplein |broek – Monki | Schoenen – Sacha|

DSC_0611

Link van de Facebookpagina van de kiloshop aan het Waterlooplein: kilo shop amsterdam

Verder had ik eerder deze week al een bezoekje gebracht aan de Brandy Melville. Het shirtje dat ik daar heb gekocht, wilde ik ook nog even met jullie delen. Het is een ‘off the shoulder’ shirtje, oftewel een shirtje waarbij de schouders niet bedekt zijn.Het tegenovergestelde van mijn geliefde coltruien dus eigenlijk.  Ook leuk in combinatie met mijn nieuwe spijkerjasje!

DSC_0595

| Spijkerjasje- kiloshop Waterlooplein| Shirtje – Brandy Melville | Broek- Monki| Schoenen- Sacha|

DSC_0572

Link van het shirtje op de site van de Brandy Melville: off the shoulder shirt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.