Mode: nieuwe winter items

Laatst was ik in Amsterdam, en toen heb ik (alweer) een nieuwe jas, en nieuwe schoenen gekocht. Beiden komen van de Urban Outiftters. De schoenen zijn van het merk Vagabond. Ik wilde al heel lang zwarte hakken met een hoog plateauzool, dus ik ben helemaal blij. Ik had een tijdje geleden ook al ‘neppe’ vagabonds gekocht bij de H&M, maar dit paar van Vagabond was toch echt een stuk mooier. De foto’s heeft mijn zus gemaakt toen ik diezelfde dag ook foto’s van haar maakte, in zwart-wit. De foto’s zijn dus ook genomen bij ‘T Hoogt, in Utrecht.

DSC_1254

Het nep bontkraagje is heerlijk warm

DSC_1234

Jas- Urban outfitters Shirtje- H&M Broek- Cheap Monday

DSC_1255

Mijn nieuwe Vagabond schoenen

DSC_1282

Ongelijke sokken zijn mijn ding zoals je ziet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.