OOTD Camden Town

Inmiddels ben ik al weer in Londen en zitten de eerste twee dagen er op. Ik heb heel erg genoten van mijn tijd in Dublin en kijk uit naar deze maand Londen!

Vandaag ben ik met Dani naar Camden Town geweest en hebben daar de marktjes bezocht. Ook schoten we wat OOTD foto’s.

DSC_1546

DSC_1520

CD marktkraampje

DSC_1552

Bomberjacket- Topshop

DSC_1595

Welcome to Camden!

Camden Town is een alternatieve wijk in Londen en staat bekend om de vele marktkraampjes. Ze verkopen hier van alles, maar vooral eten en goedkope kleding. Ook zitten er wat normale winkels, en veel piercing en tattoo-shops. Ik vind de sfeer in Camden heel erg leuk en relaxed. Je ziet hier op straat allerlei soorten mensen lopen, met vooral veel toeristen.

IMG_7874

Rugzak – Fjall Raven

DSC_1542

Spijkerrokje – Forever 21

DSC_1576

Camden Market

DSC_1567

Vintage marktkraam

DSC_1555

Shirtje – Brandy Melville

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.