East London: Shoreditch

Ik vind Shoreditch één van de leukste wijken van londen. Je ziet er overal street art, gezellige straatjes, rommelige winkeltjes, koffietentjes, hamburger tenten en cocktailbars. Ik heb hier vorige week een nieuw bomberjack gekocht. Deze kocht ik een hele grote vintage winkel, genaamd ‘Blitz’. Er staat op de achterkant van het jasje een tijger, en Japan omdat ‘ie daar oorspronkelijk vandaan komt.

DSC_1659

Iets eerder kocht ik al een dun zwart jasje van de Brandy Melville, waar ik ook erg blij mee ben. Vandaag deel ik wat foto’s die ik met Dani heb gemaakt in Shoreditch, en laat ik mijn nieuwe jasjes zien.

DSC_1653

Bomberjack- Blitz, shirt- Subdued, broek, schoenen – Urban Outfitters

DSC_1678

Jasje- Brandy Melville, broek, schoenen- Urban Outfitters

DSC_1691

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.