Vakantie kiekjes

Vouvant, Frankrijk

Vandaag een artikel met wat foto’s die ik heb gemaakt tijdens mijn afgelopen vakantie in Frankrijk. De foto’s heb in Vouvant gemaakt, een oud kunstenaarsstadje. Het stadje zelf vond ik minder interessant dan gedacht.  Ook was het was niet zulk lekker weer, en de meeste mensen zaten binnen. Toch heb ik een paar leuke sfeerimpressie foto’s kunnen maken.

DSC_0196

DSC_0199

Overal zag je oude huisjes met gekleurde luikjes en bloemen, dit vind ik er altijd zo gezellig en sfeervol uit zien. Eigenlijk veel leuker dan al die neutrale nieuwbouw huizen die je vaak ziet.

DSC_0181

Ook maakte ik wat foto’s van wat mooie bloemen, even oefenen met mijn nieuwe camera. Langs de weg in de buurt van waar wij kampeerden, waren allemaal velden vol met zonnebloemen. De velden waren echt oneindig vol, dus dat wilde ik ook even vastleggen.

  DSC_0193.DSC_0185.    DSC_0188

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.